Bron Trainingen

Voor leiders in organisaties, communicatie in bedrijven en sprekers in de kerk.

Bron voor Leiders

De doelen van je organisatie voor ogen houden en je mensen niet uit het oog verliezen. Leiderschap brengt uitdagingen met zich mee op elk niveau, toch? Wij helpen je je leiderschapscapaciteit te vergroten.

Bron voor Communicatie

Communiceren doe je elke dag. Het is zelfs een must. Alleen soms zijn er momenten die extra belangrijk zijn. Bijvoorbeeld tijdens een speech, pitch of presentatie. Wij helpen je maximale impact te maken op je luisteraar.

Bron voor Sprekers

Als je een preek of bijbelstudie geeft, dan wil je dat je luisteraar iets pakt van de boodschap van Hoop die jij komt brengen. Wij helpen je om met overtuiging en overgave te spreken uit de Bijbel.

Wij geloven dat jij beter kunt leren leiden, communiceren én spreken - als je teruggaat naar de bron. Alles wat we doen is te herleiden naar de oorsprong van klassieke retorica, psychologie, filosofie en jijzelf als mens.
Henk en Ruth Stoorvogel, Bron Trainingen

Henk en Ruth Stoorvogel

In 2021 begonnen we enthousiast met School voor Leiderschap, School voor Spreekvaardigheid en Sermon Movement Center. Wist jij trouwens dat we onderweg naar de KvK pas definitief besloten hoe we wilden heten? En dat Henk Stoorvogel in 2 avonden alle webteksten schreef?

Met een verlangen en een duidelijke missie om mensen te helpen beter te leiden, communiceren en spreken zijn we gewoon begonnen. Nu, 3 jaar later, hebben we een nieuwe naam: Bron Trainingen.